Hoe schrijf ik in en wat moet ik weten?

 1.  Je kind(eren) inschrijven gebeurt online via deze link: online inschrijving. Je komt rechtstreeks op de inschrijvingspagina van de GymFed terecht. Vergeet zeker niet je e-mailadres in te vullen. Dit online inschrijven is snel en efficiënt, graag vragen wij dan ook zo veel mogelijk van deze mogelijkheid gebruik te maken. Indien dit niet mogelijk is, kan je het inschrijvingsformulier invullen en deponeren in de brievenbus aan de turnzaal in De Dulpop.
 2. Na online inschrijven, stort je het lidgeld (afhankelijk van de groep) zo snel mogelijk op het rekeningnummer BE19 0016 5095 0912, met duidelijke vermelding van de naam van de gymnast en de naam van de groep. Je krijgt ook van de GymFed een herinneringsmail met de nodige info.
  De lidgelden zijn voor een volledig turnjaar (behalve bij volwassenenturnen). De lidgelden zijn niet terugvorderbaar.
 3. Vergeet niet dat je een deel van het inschrijvingsgeld kan terugkrijgen via je mutualiteit. Indien gewenst, vink dit aan bij het online inschrijven. Een gehandtekend attest word je zo snel mogelijk bezorgd via e-mail!
 4. Wij vragen om het lidgeld voor 15 oktober 2019 te betalen. Van zodra de inschrijving en betaling in orde is, zal je ook bij de Gymfed geregistreerd en verzekerd worden. Je kan je lidkaart van de GymFed downloaden via ‘Mijn Gymfed’ en bovendien zal je ook geregeld het tijdschrift “Gymtalk” ontvangen. Een nieuw lid krijgt, indien je tijdig in orde bent met inschrijven en betalen, een Gymfinity t-shirt.
 5. Korting voor meerdere leden in 1 gezin
  Voor het tweede aangesloten lid van hetzelfde gezin wordt een korting van €5 toegekend. Voor een derde kind bedraagt de korting €10. Voor een vierde kind bedraagt de korting €25.
 6. Wie zijn lidgeld niet betaald = niet verzekerd! De toegang tot de turnzaal zal geweigerd worden (na 15 oktober).
 7. Voor verdere vragen kan u steeds terecht op info@gymfinity.be of via deze handleidingen InfoMijnGymfed of Flowchart.